ONZE PRODUCTEN

Algemeen

 

Al onze fauteuils worden volledig voor u op maat gemaakt en zijn voorzien van 3 krachtige elektromotoren waarmee u middels een overzichtelijke afstandsbediening de sta-op/kantelstand, de rugleuning, en het voetenbord apart kunt bedienen.

 

Een nieuwe fauteuil wordt tot op de centimeter nauwkeurig ingemeten op onze speciaal hiervoor ontwikkelde Meetstoel. Hierna word de fauteuil precies op uw lichaamsmaten vervaardigd en afgewerkt in de bekleding van uw keuze. Fitform fauteuils worden standaard geleverd met 10 jaar Garantie-waarborg. Bij Van Vliet Zitcomfort ontvangt u indien gewenst een gratis leenstoel om de levertijd te overbruggen

 

Refurbished modellen

 

Opnieuw bekleed in moderne stoffen en kleuren, niet van nieuw te onderscheiden. Deze stoelen worden in eigen werkplaats op maat opgebouwd op een frame waarin hergebruikte onderdelen worden verwerkt. Deze modellen kunnen wij u aanbieden met een korting van maar liefst 50%.

 

Hygiënisch gereinigde occasions binnen 48uur geleverd


Een Occasion van Van Vliet Zitcomfort word na technische controle gereinigd met speciaal hiervoor ontwikkelde stoom/extractie-apparatuur. Hierbij wordt de stof onder een druk van 12bar met stoom van ruim boven de 100 graden Celsius geïnjecteerd, en direct weer afgezogen. Zo bent u verzekerd van een hygiënische gereinigde stoel. De zithoogte en zitdiepte van elke occasion is instelbaar, het maatstellen hiervan kan in uw eigen woonomgeving. Er is altijd voldoende keus en er is al een occasion voor € 399,-.

 

 

 

 

 

Van Vliet Zitcomfort

De Hoogjens 48

4254 XW Sleeuwijk

 

Tel: 0183-850886

website: www.vanvlietzitcomfort.nl

Email: info@vanvlietzitcomfort.nl