ZITTEN EN OPSTAAN

Als bewegen moeilijk is en u (noodgedwongen) een groot van gedeelte van de dag moet zitten helpt een op maat gemaakte fauteuil u beter ontspannen. Daarbij kunt u met ‘de juiste zit’ andere lichamelijke klachten voorkomen.

 

Onze fauteuils zijn allemaal voorzien van een zogenaamd “kantelsysteem”, bij gebruik hiervan kantelen zitting en rugleuning van de fauteuil gelijktijdig in een rustige beweging naar achteren totdat u zich in een “relaxpositie” bevindt. Groot voordeel hiervan is dat u in de originele houding blijft zitten waardoor een verantwoorde zit gewaarborgd blijft, ook helpt deze manier van zitten om klachten in de rug te verminderen en bloeddoorstroming te bevorderen. Een mooie bijkomstigheid van deze houding is dat u met de juiste ondersteuning in de nek recht voorruit blijft kijken, hierdoor blijft uw ‘sociale functie’ behouden en kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontspannen naar de televisie kijken.

 

Indien gewent kunnen al onze fauteuils voorzien worden van een zogenaamde sta-op-functie, deze neemt een groot gedeelte van de inspanning die u levert om op te staan van u over.

 

 

 

 

Van Vliet Zitcomfort

De Hoogjens 48

4254 XW Sleeuwijk

 

Tel: 0183-850886

website: www.vanvlietzitcomfort.nl

Email: info@vanvlietzitcomfort.nl